Rättvik

Har haft några underbara dagar uppe i Rättvik med Ricky. Vi åkte upp dit i torsdags efter att vi färgat mitt hår, lite ljusare och fräschare såhär på sommaren. Riktigt nöjd
Vi fick åka hem i söndags eftersom vi båda två jobbar och inte fick ledigt men annars så hade vi lugnt varit kvar iallafall några dagar till. Underbart ställe att vara på.

Även fast vi inte var där uppe i så många dagar så hann vi med en hel del, shoppa lite på lager 157, bubbelroom och andra outlet affärer. Vi har ätit fin mat, träffat på gamla vänner till Ricky, myst längst ute på piren och gått runt en massa i Rättvik och bara haft det bra. Vi åkte även rodel några ggr, riktigt läskigt första gången men andra gången så var de riktigt kul, sen blev vi även bjudna på hemmafest där vi umgicks med schysst folk innan vi senare höll dem sällskap upp till nattklubben.



Bjuder på flera bilder senare 


VI MÅSTE HÄRIFRÅN, DEN HÄR STAN DRAR NER OSS TILL BOTTEN UTAV ÅN

försökt få upp ett inlägg nu bra länge, men bilderna vill ju inte komma upp. Får se om jag orkar mig på att starta min egna dator och lägga upp dem därifrån, problemet då är ju att alla bilder är på just den här datorn.. suck

men jag lovar er inlägg inom snar framtid, har två inlägg med många fina bilder som ligger och väntar (:
 
 

Jorden är rund för att det inte ska finnas några gränser

Här är det ju ovanligt dött, men tråkigt att blogga känner inte riktigt behovet av det just nu men bloggen får vaa kvar med lite ströuppdateringar, jag kommer nog säkert igång med att blogga igen om ett tag :)

Veterinären var ut till oss för några dagar sedan, vaccinerade båda hästarna mot influensa och stelkramp, ny veterinär den här gången som jag inte gillade särskilt mycket men alltid kul o höra fina ord om hästanra, många som sagt att Lillen har en ritkigt fin nacke speciellt för att vara valack och Jacki tyckte han färgen var fin på och han tyckte inte han var tjock heller för att vara ute på bete, han trodde jag höll på o tävlade honom under sommaren. Så långt från verkligheten man kan komma typ ;) Men såna ord gör mig glad och extra motiverad iallafall.

Sitter hemma hos Ricky just nu, helt själv som vanligt när han och hans mamma jobbar själv börjar jag klockan 12.00, värdelöst såhär på en fredag när det är fint väder och allt.
Men jag är ledig hela nästa vecka så hoppas det är fint väder då för på torsdag så åker jag och Ricky upp till Rättvik och stannar där över helgen, kommer bli underbart! :)
Får inte upp några nya bilder på bloggen för datorn vill inte sammarbeta så slänger in denna, från när vi var uppe på Tian, sjukt högt det är fattar inte hur folk vågar hoppa härifrån?! Men fin utsikt är det iallafall :)

De senaste dagarna

Var ut och fiskade ifredagskväll med hela familjen och Ricky, var riktigt mysigt men bjuder på bilder från det senare.
Lördagen, våran 8månaders dag,  spenderade jag och Ricky i Norrtälje med urskönt väder och finfina bilar sen mot kvällen så åkte vi till Öregrund och åt mat, fetaost fylld kyklingfilé med klyftpotatis.. Riktigt gott! 


Så fin han är, min alldeles egna prins ♥


Sen en bild för att visa hur de flesta bilder på mig oftast ser ut ;) ↓






Helt sjukt !

 

Tror nog minsann att de här människorna är mer apor än vad det är människor.. Det klänger ju runt precis som apor.. Men der var coolt och ser totalt livsfarligt ut. 

Godmorgon


Varit uppe sen klockan sju, åkte hem ifrån Gimo och fixade i stallet, red en stund och nu sitter jag framför tvn och ska äta frukost. Sen ska jag småfixa lite, söka lite olika jobb om jag hittar några som verkar intressanta sen ska jag bara ta det lugnt för börjar jobba klockan 12.00 och jag har ont i hela kroppen, benen, ryggen och nacken tar död på mig och eftersom jag ska cykla idag också så ska jag försöka vila upp mig så gott jag kan (: 

Den bästa starten på dagen är ju helt klart att vakna upp bredvid Ricky och sen fortsätta dagen i stalllet med mina mysiga hästar ♥ (hade ju såklart varit bättre än bäst om det inte varit så att jag behöver säga hejdå till Ricky halv sex på morgonen för att han ska till jobbet.)


Bild på min fina ifrån när vi var in till stan och kollade på bio förra veckan, den kvällen så var de hur tropisk värme som helst och kvällen var jätteskön,  Såg på the amazing spiderman med Ricky, Dennis och Julia.
Sen har vi varit på Digiloo också när de var i Östhammar under musikveckan, måste faktiskt säga att de var faktiskt bra, en mysig och skön sak att göra på en fredagkväll iallafall..


citat


En ryttare måste ha koncentrationen och förmågan att bedöma avstånd, likt en golfare
Vi måste ha styrka och uthållighet som en hockeyspelare, och vi måste ha dem följsamma rörelserna, samt kunna göra så att en svår sak ser enkel ut,
precis som en ballerina.
 
 

Vissa stunder så saknar jag bara vilken känsla jag hade med Jacki förut, vi kunde läsa av varandra klockrent och han litade på mig och jag på honom. Tävlingarna gick super, plockade rosetter på nästan alla tävlingar, han  kunde tveka men inget mera med det, han lyssna och struntade i det, vi vände tveksamheten till något positivt.
Jag red barbacka och utan träns på honom, endast ett rep runt halsen. Så red vi flera dagar, skritta, travade, galopperade samt hoppade flera hinder iföljd. Vi gjorde skänkelvikningar, trav till halt, volter och öppna/sluta utan problem.
Sen räckte inte tiden till längre,  andra året i gymnasiet tog för mycket tid helt enkelt. Det är hemskt att tänka på hur mycket kontakt som vi förlorat pga skolan. Nu så jobbar jag och har egentligen tid till att rida honom varje dag, men det blir endå inte av.. Kan säga att det känns allt annat än bra..
Ska bli ändringar på det, får gå upp tidigare och åka hem o rida innan jag börjar jobbet, hur jobbigt det en är och hur mkt jag jag egentligen behöver sova så är det värt det i längden, för jag saknar det jag hade med honom
förut.. 

3juli -12

Kom precis hem ifrån jobbet och sitter bara o väntar på att Ricky ska komma hem. Förstår inte hur tiden kan gå så segt, sekunderna tickar otroooligt långsamt..

Fick börja jobba tidigare idag, riktigt skönt när de ringer in en tidigare har ju endå inget annat att göra.
Cyklade i Alunda idag, gick mycket bättre än förväntat med tanke på att jag inte hittar alls i Alunda och att jag är kass på att läsa kartor. 

Sen är det skönt att ha lite datum inplanerat till i slutet av sommaren, så underbart när vänner hör av sig och vill ha ens hjälp. Ska hjälpa en vän med hoppträningar för henne och hennes foderhäst så att de kommer igång ordentligen tills när alla tävlingar börjar i höst. Ska bli kul att se hur det går för dem i höst under alla tävlingar (:



Äntligen !

Ricky och jag har bokat utomlandsresa, det blir våran andra det här året och också den andra resan vi gör tillsammans. Det kommer att bli underabart!
Vi var först mycket inne på Egypten för vi ville verkligen till värmen men det fanns inga fina hotell där så vi bestämde oss för Kreta istället. Åker dit i slutet av sommaren för att fira att Ricky fyller 20.


Gud vad jag längtar dit, bara 59 dagar kvar !

RSS 2.0