Nu är det nära !

Sitter hemma hos Ricky och packar det sista nu, är mycket packa i, packa ur, flytta omkring sakerna så man får en någelunda ordning.
Måste fixa batterier till vågen, när jag vägde min väska hemma så vägde den strax under maxvikten så får hoppas att den gör det fortfarande.

Men vi börjar att få ordning på allting, är väl bara musiken till planet som ska fixas och lite annat småfix.
Älsklingen har även putsat upp mina skor, så nu är de sjukt snygga !


Min snygging !

bara för att jag trodde det var vår !

Vakna till snöstorm, där fick jag bara för att jag trodde det var vår typ ! Fast känns bara mer underbart o åka utomlands nu på måndag, slippa all snö (:

Vita jeans, ljusa skor och skinnjacka - sjukt snyggt <3


Varit i garaget och hjälpt till när älsklingen limmade sidokjolar och fixade lite annat smått är ju snart dags för bilen att få komma ut ! 


Varit och hämtat en "fisk" i Alunda och varit in till Uppsala en snabbis, växlade in lite pengar och shoppade det sista inför resan.
Precis bakat en extremt kladdig kladdkaka efter att vi tjockat i oss varsin pizza efter shoppingen i stan (;

Bara 4 dagar kvar och det ska bli så otroligt skönt och underbart, verkligen välbehövligt att få komma bort lite, sen att få vara där med älskligen och två andra grymma personer kan ju inte göra så att det blir annat än underbart.

before i die









Hästtur på den gamla Björsta vägen

Idag så var jag och älskligen ute på en ridtur i värmen :) Vi irrade typ bort oss i skogen där jag bott och varit i sådär 19 år.. Älsklingen hoppade för första gången, över ett vattendike! Och fick till och med Jackie till att gå igenom ett stort vattendike! (Jackie avskyr vatten) Och sen så kom vi fram till att det var den gamla björstavägen vi hade ridit på, som förr i tiden gick hem till mig :D Men den vägen var riktigt mysig och fin :) Sen på den lilla biten hem från "björsta korsningen" så var Lillen så trött så han snubblade och nästan doppade pannan i gruset. Sen så fick Ricky göra jordenrunt innan han fick kliva av ;)

Sen så hälsade vi på älsklings vovven Windy då hon fyller 9år imorgon♥


Går inte att beskriva med ord hur lycklig min älskling gör mig, att vakna upp vid hans sida varje dag är bara så sjukt underbart.
Älskar dig något enormt min fina Ricky Reilander ♥

Helvetes saker !

Först gör man företagsekonomin så man nästan är klar, sen försvinner allt från datorn och jag sitter hemma och gör allting engång till och nu finns ingenting av det kvar längre !

Blir så himla less, är ju redan tillräckligt stressad och tänkte inte göra om allting igen !
Skolans datorer kan ju ta och hänga sig !

25 mars - 12

Sitter och myser med älsklingen o en söt liten lurvboll ute hos kusinerna, fikat en massa redan och mera blir det eftersom vi ska vidare till nästa som fyller år om bara några minuter. Inte långt kvar nu, 8 dagar o vi sitter på planet bort härifrån

fikapaus

Efter flera timmar med företagande så tar vi en välbehövlig fikapaus med hemmagjord morotskaka, hur gott som helst (: Saknar min fina älskling hur mkt som helst ): <3

va hände med våren?

Kul med typ snöstorm i slutet av mars !

Fredags- och lördagsmys

Fredag, årets första glassmys i solen med Ricky innan vi åkte och upp till simhallen, simmade en stund men var så mycket folk så vi gav snabbt upp.
På kvällen så slog vi rekordtiden hemifrån mig till Östhammar på 8minuter och det är inte illa, inte illa alls och det för att köpa en ridhjälm till älsklingen, riktigt snygg var den också. Och sen storhandling av läsk, chips och dipp till filmkvällen med syrran och Dennis.

Lördag, uppe tidigt för att åka till Uppsala för att kolla på bland annat solbrillor och sommarkläder men vart såklart en tripp till Biltema som vanligt också (;
Var kaos utanför guldfynd, Maria Montazami var nämligen där så alla fjortisar var helgalna. Sen vart det en dyr lunch på Cafe 018, att en lokavatten i glasflaska går på 20kronor är helt sjukt, typ rån !

Nu blir det mys med hjärtat framför gladiatorena med några cider.


Min snygging ! ♥

just nu


Tripp till Ytternuttö

Idag har jag varit och hälsat på min gudfar i Ytternuttö för att presentera min "Cowboy" för honom ;), och såklart för att det var längesen jag träffade honom. It was a nice visit in the little Ytternuttö forest! Så fick jag en hel stor Coop Extra "papppåse"!! med chips och godsaker av honom i present :D (efterskott) :)

Solnedgång i Öregrund

Förra veckan så hade vi en underbar kväll tillsammans i Öregrund då vi myste med solnedgången ;)
och tog lite mysiga bilder på oss/varandra :) Fan vad jag älskar dig Ricky!

Du och jag föralltid <3!

2april-9april 2012 :)

Längtar, längtar och längtar ännu mer! Resan jag och Ricky snart ska göra kommer verkligen bli oförglömlig!
Den 2 april så beger vi oss till Stockholm-Arlanda för att åka till Fuerteventura Costa Calma tilsammans med Rasmus Larsson och Alexandra Eklund. Vi hoppas på att få en underbar vecka med mycket sol,bad och happiness! Blir väl till att hyra en bil eller mopeder på den lilla ön, och försöka få se så mycket som möjligt utav den:D Vi hoppas på att slippa se ut som lik när vi kommer hem ;)

Drömresan bokad :)

Fuerteventura Costa Calma H10 Tindaya :D (Canarieöarna)

Igår så bokade jag och Ricky resan vi längtat efter tillsamans med två fina vänner :) Och vi hittade ett underbart hotell med havsutsikt 0m till havet! Längtar!!! Ska bli underbart att få åka utomlands med honom, och dessutom två underbara vänner till oss.



Längtar så sjukt mycket, det kommer verkligen bli en ny upplevelse som jag aldrig kommer att glömma ♥

Sjukt less

Ska bli jävligt skönt att slippa UF-företagandet i skolan, rena helvetessaken !

Btw så planerar jag och Älsklingen en fin utlandsresa nu snart, verkar dock bara bli vi två då de andra vi tänkt åka med inte har samma krav som oss.
Ska iallfall bli underbart att få komma bort :)


mys vid solnedgången

Underbar kväll med pojkvännen vid havet, se solen gå ner, fika o mysa. Längtar till sommaren !

RSS 2.0