Godmorgon

Sitter helt död framför datorn nu men jag måste göra någonting för att hålla mig vaken, har varit halv vaken sen runt 05.00 eftersom Ricky går upp den tiden.
Jag som trodde att jag slutade jobba i fredags men de ringde från jobbet igår och sa att jag får jobba några dagar till, lite strödagar veckorna framöver typ. Både hur jobbigt som helst men samtidigt lite skönt att ha något att göra om dagarna när Ricky ändå jobbar.
Så jag som var förberedd på en vecka där jag kunde vila upp mig vilket jag verkligen behöver, får nu istället åka iväg till jobbet runt 07.00 på morgonen..
Hade nästan gjort allt för att ligga kvar i sängen idag för just idag så orkar jag verkligen ingenting annat..

Aja, ska upp och fixa mig nu så att jag inte kommer sent! Såklart så ser det ut att bli underbart fint väder oxå bara för att jag ska jobba ):

Det är svårt att balansera mellan trygghet och panik

Varit uppe och fixat i stallet hela morgonen, mockat båda boxarna, tvättat rent vattenhinkar och krubborna, tvättat rent alla muggar och alla övriga hinkar. Flyttat om lite och fixat till i fönstrerna och massa sånt småfix. Tänk att så lite kan göra så stor skillnad (:

Skulle ha ridit men det var alldeles för mycket broms och mygg så jag skjuter upp det några timmar, sist jag red så var han riktigt underbar. Lyssnade bra och var pigg och framåt, gjorde lite piruetter i skritt och trav och påbörjade lite i galopp. Gick förvånandsvärd bra! Sen lite skänkelvikningar i alla gångarter och massamassa övergångar för att få han lydigare och kvickare. Nånstans där vi slutade ska jag börja idag men ska också lägga in lite bomarbete hade jag tänkt. 
 

Stallet, hästar och allt sånt

Dagen på jobbet igår var stressig, hade cykelrunda med extreemt mycket post samt en tid och bil att passa, men det känns alltid lika bra efteråt när man gjort allt man kan och lyckas tajma bra.
Åkte till GRK efter jobbet och mötte upp en vän och hjälpte henne med och hoppa lite, det är riktigt kul att se hur en häst förändras och utvecklas åt rätt håll, för fin det hade den hästen blivit iallafall (: Ser fram emot att hjälpa till några fler gånger framöver.
Var förövrigt hur mysigt som helst att vara i stallet igen, stå och pyssla lite, umgås med de man känner osvosv. Saknar verkligen att ha Jacki där, ridmöjligheterna var stora, alltid folk att umgås med, skratt och bus varje dag.. Jag mådde verkligen super bra då, att ha häst var inget jobbigt, det var bara härligt och det  s a k n a r  jag !

Att ha hästarna hemma, det är underbart på sitt sätt men det är inte samma ordning och reda eller vad man ska säga. Det är underbart att ha dem så nära jämt, kunna kolla ut genom fönstret och se dem varje dag gå där i hagen, jag har bra ridvägar, stora åkrar att rida på, en paddock och hinder. Jag har allt som jag egentligen behöver.
Det är bara de att de är smidigare att ha häst i Gimo, för det är i Gimo som jag spenderar min tid och jag trivs med det. Det jobbiga är att ta bilen hem, rida en eller båda hästarna och sen duscha och ta bilen tillbaka igen, hade man kunnat cyklat då hade de varit lugnt, hade det varit närmre ja allt sånt, då hade det fortfarande varit underbart ! men det är för långt bort för att det ska bli bekvämt, det passar inte in längre, mitt liv har förändrat och det är jag glad över för det har blivit så himla mycket bättre ! ♥

Vet inte vad jag ville komma med det mer än att jag saknar tiden och gemenskapen man hade med både vänner och hästen förut! Men från och med nu så ska jag göra det bästa av situationen och jag vet redan nu att det kommer bli bra ! ♥

En kväll i Öregrund

Helgen har verkligen varit hur skön som helst, i lördags så drog jag och Ricky in till Öregrund och mötte upp Ralle och Alx för att äta mat, vara bara hur fullt som helst så man fick köa sig till bord,  men gott var det!
Efter de så gick vi runt bara, träffade på folk man kände, Ralle o Alx drog hem sen men jag och Ricky stannade kvar, träffade barndomskompisar till mig som vi hängde på hela kvällen, träffade folk vi kände överallt, varje meter så var det folk som stannade och pratade.
Det var varmt i luften och allt folk runt omkring var glada, musik dunkade och det var bara hur härligt som helst.

Förövrigt så jobbar jag sista veckan nu så efter helgen så är jag arbetslös, hur hemskt som helst. Kollar jobb varje dag men inte finns det några vettiga jobb runt omkring här. Vill så gärna flytta och det är NU

Funkar fortfarande inte att lägga upp bilder på Älsklingens dator så blir ett bilslöst inlägg.

RSS 2.0