Fredag!

Ligger och kollar på lite hästar som är till salu, sjukt sugen på att köpa en fin 4åring, saknar att träna och tävla så mycket att jag snart går under. Men dom planerna får vänta något år till, har iallafall fått ridsällskap hemma nu så kommer nog bli många långa ridturer nu i vinter så då kanske Jacki får tillbaka motivationen igen förhoppnigsvis..

Nu så ska jag sätta mig och pilla med mina naglar, målade och fixade dem för några dagar sen men några smycken har redan lossnat så ska limma dit några nya. Känner mig så mycket frächare med målade naglar.

Senare ikväll så ska jag ta bussen in till stan för att hämta upp Ricky som blir bjuden på mat och öl av firman så ska hämta upp honom och hans bil.. Älsklingen har ju ny bil igen! (: 

-

Red igår, men det är någonting som jag faktiskt ångrar väldigt mycket, jag klarade inte ens av att få min egna ponny att gå framåt, inte ens med hjälp av sporrar och spö, Ricky var tvungen att hjälpa mig som om jag vore någon nybörjare, jag grät, grät över tanken på att jag inte klarade av min häst som har varit min i snart fem år, jag klarade inte av att rida honom längre.
Min fina ponny som hoppade som en gud på tävlingarna, tog placeringar utan att vi ens red för att placera oss.
Jag kanske måste inse att han har blivit för gammal så som alla säger, man kan inte hoppa med en häst som är 18år.. Folk har nog intalat mig det nu, det kanske är så? Han kanske ska pensineras och jag sluta rida? Det kanske är bäst så? För klarar jag inte av honom längre, vilken annan häst ska jag då klara av att rida? 



Ricky ! ♥

Finns inga ord som kan beskriva mina känslor för honom, han är den mest underbara personen som finns.
Att under snart ett års tid fått vakna upp med honom vid min sida varje dag är obeskrivligt.

Han är den prinsen som jag drömde om när jag var liten, den prinsen som jag bara trodde fanns i sagorna men han fanns närmare än vad jag trott hela tiden och nu är han min, bara bara MIN!
Han har verkligen allt, ögon som man kan kolla in i,  i evigheter, världens skönaste läppar, och mina händer passar helt perfekt i hans. Hans personlighet är den bästa och hans kropp är den snyggaste.
Jag trivs så bra i hans famn, hans varma famn som får mig att känna mig så trygg.
Han är det finaste jag vet, den snyggaste jag sett.. Kort sagt så är han min drömprins. Min alldeles egna ängel! 
Jag har aldrig mått såhär bra som jag gör med honom vid min sida.

Skulle kunna sitta och skriva i evigheter om hur bra han får mig att må och det varje dag, helt omöjligt att må dåligt i hans sällskap, hans fina komplimanger och hans leende. Bara jag tänker på det så får jag tårar i ögonen, tänk om ni kunde förstå hur lycklig jag är! obeskrivligt.

Ricky Reilander - Min fästman sen sju månader tillbax.


 



-

Var till Gimo stallet igår för att hjälpa en kompis lite med hoppningen av sin häst. Hennes tränare var bortrest och hon ska tävla nu på lördag så hon ville hoppa igenom sin häst en gång innan. Super kul att titta när de hoppar, de går bara bättre och bättre för varje gång!
Vi tog bara och ställde upp något enkelt för att hoppa igenom lite bara, en studsserie på 3 räcken med 1galoppsprång som avslut till en oxer, sen ett par enstaka hinder.
Medans Lina hade en liten "bana" att rida så sprang jag och höjde hindrerna eftersom hela tiden, slutade med att dem hoppade hinder allt från 105cm upp till 117cm. Så dem slog sitt höjdrekord tillsammans! Duktiga
Däromrking den höjden är deras höjd, för då hoppade Sessan ordentligt. Bara rutinen kvar sen blir dem farliga på tävlingarna!


RSS 2.0