1000år sen sist

Har inge sug efter att blogga längre, händer inte så mycket i mitt liv längre så finns inte så mycket intressant att skriva om..
Praktiken rullar på som vanligt, trivs verkligen där så hade inte varit helt fel att få lite extra jobb, så sjukt trevliga personer som jobbar där.
Sen går resten av min tid åt till hästarna som vanligt och UF-företagandet som faktiskt rullar på och sen spenderar jag min övriga lediga tid med pojken..


Ett smakprov på vad vi gör i företaget, LysMys UF på facebook!

Saker och ting går inte som planerat

Då jag spenderar de mesta av min lediga tid med min underbara kille, så blir bloggen lidande så funderar starkt på att ta bort den helt..
Den ligger lååångt ner på min lista av vad jag känner att jag vill göra på min fritid så känns onödigt att ha den kvar, men det lär märkas hur det blir. Puss !

18 nov - 11

Redan fredag, den här veckan har gått fort och varit helt sjukt bra och avslutas lika bra med bio idag och en massa välbehövlig tid med tjejerna i helgen.

Fått vinterdäck på bilen nu med, äntligen. Slipper jag glida omkring på sommardäcken när det är frost och svinhalt ute (;

Kände för att slänga in några små rader såhär på morgonen bara (;

Går och drömmer om dig ibland, ja jag går och drömmer att du var här

Svimma bakom kassan på praktiken igår, skrämde en stackars gubbe som stod och betalade och även de jag jobbar med, fick sitta i en fotölj och mysa med hunden ett bra tag innan de vågade släppa ut mig i butiken igen (;
Apotekspersonalen kom även och gav mig massa saker o ta för att de skulle bli bättre.

Riktigt obehagligt det är att svimma utan att bli "förvarnad" tkr det är mer okej om man känner det på sig än att de bara kommer tvärt.. Klara mig från skador den här gången iallafall..

Ny dag, Nya tag ---> kilar praktiken nu igen 


Godmorgon

Sjukt trött tjej som skulle kunna göra vad som helst för att få sova några timmar till, men snäll som jag är så sitter jag här smått stressad och slänger ihop ett kasst inlägg, ni tjatar ju så mkt om att det är rätt dött men vafan.. jag har bättre saker för mig nu för tiden.

Börjar få smått panik över allt nu känns det som, måste handla kläder till den 3:dje men för vilka pengar ?
Sen ska jag leta o fixa julklappar till alla, tkr det är smått överskattat med att ge och få sånt, vet inte är inte så mkt för allt sånt där, gör hellre något kul tillsammans än och ger något tråkigt.. menmen.

aja nu får ni vara nöjd, ska kila till bussen och förhoppningsvis få sova en timme till (; pusspusss!

14 november

Känner att uppdateringen inte är riktigt på topp men har alldeles för mkt saker att göra just nu, och bloggen ligger ju rätt så sist på "att-göra-listan" (;

Öppet hus i skolan idag, gick bättre än väntat och det var riktigt kul, alltid roligt när folk kommer fram och berömmer en för vad man har gjort, gruppmöte på fredag med, läängtar efter och se vad som händer efteråt..

Sova nu så jag orkar med praktiken imorrn, lovar bättre och roligare uppdatering senare<3

Så trött att jag skulle kunna somna stående

Farsdag och allt idag och jag är dödare än vad jag har varit på länge, känner mig så duktig också inte ätit ett riktigt mål mat idag utan bara smörgåstårta, vanlig tårta och nu ska jag vidare så blir antagligen mera smörgåstårta..sjukt

Vart en oplanerad tripp in till stan inatt, åkte innan två härifrån och kom hem igen vid sex. Tvärslocknade så fort jag kom hem och fick gå upp några timmar senare, duscha kallt o kila vidare.. fyfan ska somna 7ikväll har jag tänkt, vilket inte lär vara några problem heller satt (:


Får bli en bild på sötkusinen som roa mig hos morfar o mormor ;)

11-11-11 11:11

Fredag och sitter på praktiken, så sjukt trött så vill inget annat än att sluta (a) faast kassan är riktigt skön att stå i, slippa göra allt tungt, bara prata o klicka på lite knappar, alldeles lagom en sånhär dag.

Va som händer på eftermiddagen är ännu oklart, Åka till Gimo kanske ? Lär ringa Alx o se vad hon hittar på, förhoppningsvis så ser hennes fredag ungefär lika tråkig ut, hoppas på de

Nääh, nu hungrar jag ihjäl men 1½ timme kvar tills jag tar lunch så aah, ska fortsätta jobba
Ha en bra dag ! (:

JAG HOPPAS PÅ SVAR IFRÅN DIG, ATT DU SKA VAKNA OCH TÄNKA PÅ MIG.

Vilken kväll ! sjuukt

Vägen var nysladdad så var ut och lekte lite med bilen, slira lite lagom fint (; att faktiskt dunka hög musik och bara köra, den känslan är lite härlig.
Nu ligger jag bara i sägen och hoppas på att kunna somna snart, känns dock ganska omöjligt

Nattii !

Hästar på rymmen

Påväg till praktiken imorse så mötte jag 3 panikslagna hästar på 288an, blev först chockad men tänker man efter så är det inte ovanligt att GimoRks hästar är ute och springer på vägen.
Gjorde dagens goda gärning då iallafall så det kändes bra, alltid kul att hjälpa till när man kan

Sen var dagen på praktiken ovanligt tung usch, otaggad till o gå dit imorrn har inte orken för det..

Sovmys hemma hela kvällen nu, fyfan vad skönt..

Gårdagen

En mer än en okej dag igår, först så fixade vi en massa i UF-företaget så nu känns det äntligen som att vi är på rätt spår igen..
Sen blev de en snabb sväng till Östhammar för var bara tvungen att ta mig tid till att Gratta Jenny, så fick snabbfika där i några minuter innan jag tyvärr fick dra vidare..

Mormor o Morfars hund dog dock igår med, förstod inte riktigt men tror hjärtat stannade eller något liknande, får kolla upp de senare för vill veta orsaken, kommer sakna den galna hunden ):

Sen vill jag ha sommar, skulle kunna göra vad som helst för de där varma sommarkvällarna just nu.


random bild - men den kvällen var härlig !

7nov -11

Ibland så chockas man över hur saker inte alls blir som planerat, den här gången blev det iofs bra mycket bättre än tänkt

Dagen på praktiken gick sjukt fort, byggt tre hela sektioner själv så sprungit fram och tillbaka ner i lagret, så motion får jag på de där stället iallafall (; fått en lampa över mig när jag käkade lunch med och fixat några nya blåmärken.. De va en liten snabbis av hur min dag varit, inte intressant eller händelserikt men endå, sen träffade jag på trevligt folk på bussen hem med, som jag inte sett på flera veckor sånt är alltid kul

Btw så känner jag att min fantasi vad gäller rubriker är mycket sämre än vanligt

Hemskt !

R.I.P Hickstead
Helt sjukt, sitter o kollar världscup hoppning på tvn, då en av hästarna ramlar ihop på banan, ligger i dödsryck och filmas på nära håll, hästen vrider sig i onaturliga vinklar o benen rycker tills den sen ligger stilla.. livlös
fyfan det var hemskt att se ! hästen endast 15år dog mitt framför ögonen på flera tusen tittare och med sin ryttare hållandes i tyglarna helt hjälplös..

Finns videos och se, men tänker inte lägga upp, ni får söka upp det själva för det är för hemskt för att jag tänker lägga upp det här.

Edit: eftersom att så många har frågat så langar jag upp en video


4. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?

Typ världens svåraste fråga därför jag skjutit upp det så länge (a)
Kommer verkligen inte på någon specifik person som jag skulle byta liv med, men skulle vara rätt kul o testa på o vara känd för en dag, eller ett djur.. typ havsörn eller varför inte byta med en kille ?

Som sagt, kommer nog aldrig riktigt komma fram till någon som jag skulle byta liv med för en dag.. eller jofan!
En miljonär, en kille som också är känd ! haha där fick jag ihop det mesta iaf, för fatta o ha hur mkt pengar som helst för en dag, bara shoppashoppashoppa och utnyttja det, sen kan de ju alltid vara kul o testa på o vara en kille lix och sen känd också, såå aah, nån sån person vill jag byta liv med.

Söndag igen..

Sjukt vad tiden går fort, tyckte nyss att lovet började och nu är det redan slut..
Känner sen en sjukt snäll person, får ett par högtalare av honom så ska bara ta mig tid att åka och hämta de någon dag, helt nya och allt.

Men nu ska jag ut och tömköra Jacki, har jag sagt att de sett björn här i närheten och spårat dens spår till bara några km från oss, där jag brukar rida !

en sväng på sjön

Varför har man branta trappor i en båt för, totalt omöjligt att gå i när det vinglar hur mkt som helst. Räckena var typ guldvärda.
Haft några sköna timmar på havet, folk har dansat så att de ramla och så att de bara rann svett från dem, har skrattat sjukt mycket, ätit urgod mat osv.
Bra nice o sitta som på en "balkong" över dansgolvet och bara vara medans musiken dunkar runt omkring en, sen livemusik är ju aldrig helt fel lix (;

Dock så vinglar allting fortfarande så skippar datorn för att vara social ist, ha det !

4nov -11

Hemkommen från hotellet nu, haft det sjukt bra, 20meter till galleria med shopping, spabehandlingar och sånt (:
Riktigt fint var det med, lyxkänsla över hela hotellet.

Hängt lite i gimo, hålan som förövrigt kan vara de tråkigaste stället man kan tillbringa tid på, nu ett tag på kvällen, glidit runt i bil och bara suttit och kollar rakt ut i mörkret, det är så man roar sig där lix. Skönt sällskap iallafall så det var inte så hemskt som det faktiskt låter.

Tidsinställt

Sitter i bilen påväg till Sollentuna just nu, har antagligen bråkat med gpsen x antal gånger redan så får se hur mkt vi kör fel innan vi kommer fram.
Skadar ju inte med två dagars shopping och en stund på spa hotell lixom, kunde knappast blivit mer lägligt heller så.

Sen dagskryssning på lördag, perfekt avslut på lovet.

2nov -11

Var med bilen till kusinen idag, han skulle koppla i högtalarna ibak och satt länge och pillade med sladdar och sånt ifram, svor lite över min stereo osv..
Sen kom de på att kolla om de ens fanns några högtalare, vilket det inte fanns.. Nu vet jag något som jag måste köpa iallafall.

Alx följde med mig dit, och gjorde att jag fick världens skrattattack, höll på att dö, låg över ratten samtidigt som jag körde och bara asgarvade var tvungen att stanna bilen för kunde verkligen inte köra samtidigt, sen körde vi omvägar bara för att vi trodde en viss person förföljde oss, men så vare bara Anton som var ute och lekte med sin bil.. hahah fyfan va dumt de måste ha sett ut..

Nu packa och fixa inför en vistelse på hotell imorrn ! nice


RSS 2.0