Fredag ! (:

Slapp cykla igår på jobbet vilket jag är sjukt glad över, världens lättnad när jag kom dit igår och såg att de hade ändrat i schemat. Underbart!
Idag börjar jag klockan två om de inte ringer in mig tidigare som de gjort de flesta dagarna. Har iallafall hunnit ridit en sväng, red ut barbacka vilket var väldigt längesen och det märktes på balansen för den var verkligen inte som förr. Jacki tyckte att det var skönt, gjorde även lite öppnor osv på vägen och shiit vad han lyssnar bra ute, behöver knappt lägga på skänklarna innan han flyttar super.. Tänk om han hade haft det drivet i paddocken vilken fin dressyrhäst han hade varit då!

Vi har en snickare här som håller på att lägga om taket på vårat hus och han lever minst sagt om där uppe, rasade ner saker från hyllan i duschen.. 



Delar med mig av en sjukt grym låt! (:

28juni -12

Sitter hemma hos Ricky helt själv medans han är på jobbet. Själv börjar jag inte förens halv tolv. 
Cyklade i 5timmar igår ungefär och att göra det med ett knä som är strul är bara idiotiskt för idag så har jag sjukt ont, gör ont bara jag går som vanligt. Det värsta är ju att jag ska ut och cykla idag igen, hoppas att knät klarar det bara.
Men ska inte klaga för jag får gratis träning, det är fint väder ute och imorgon så är det fredag!



Saknar Windy så sjukt mycket ! <3
 

26 juni -12

Har precis bytt om till ridkläder och ska ta mig ut i stallet för och rida Jacki nu innan jag börjar jobba. Det slutade precis spöregna också och solen skiner så det kan ju inte bli bättre.
Ska bli skönt att rida ut en sväng på honom ordentligt, känns som att det blir så länge mellan passen men det blir det ju egentligen inte, aja skönt när jag börjar sent så att jag hinner rida honom innan nästan varje dag.


-

Slapp cykla! vilket var hur underbart som helst eftersom det regnade som fan hela dagen. Fick istället köra bil så har dunkat musik typ hela dagen, rätt så soft jobb..

Tyckt massa synd om mina hästar idag också som fått varit ute hela dagen i det här vädret, de stod och skakade båda två när jag kom hem, stackarna.. 

Precis varit med Ricky upp till gymmet och nu så ska vi bara ta det lugnt hela kvällen, välbehövligt (:

Regn...

Det spöregnar ute och jag ska precis ta mig till jobbet, är inte ett dugg taggad för 4timmars cykling i regn.. Hittar inte heller så det kommer nog ta ännu längre tid..
Saknar Ricky så sjukt mycket också, inte van att vara ifrån honom såhär ): Jobbiga dag !

-

Studenten: 5juni så tog jag studenten den dagen som man väntat på enda sen man började i skolan, var iallafall underbart att gå ut ur skolan och tas emot av fästman, familj, släkt och vänner.

Tävlingen: Hoppade låga klasser bara för att känna av Jacki lite, han tyckte att det var kul och hoppade första omgången riktigt bra, andra omgången så vart han lite trött vilket berodde mycket på underlaget som var väldigt blött och tungridet. Vi kom fel redan på första hindret så han tappade balansen och då försvann flytet och tempot totalt och efter de så blev han ofokuserad. Så typiskt honom.. Men jag är iallafall riktigt nöjd med honom!

Jobbet: Började jobba redan måndagen efter studenten och har tjänst där fram till den 10augusti sen efter det så får jag eventuellt jobba kvar om jag har intresset kvar och om det går bra på jobbet. Just nu så är det bara en tjänst på 50% men jag tyckte att det kunde vara skönt nu på sommaren, att kunna vara lite ledig men samtidigt få in lite pengar.

Midsommar: Firade den hemma med Ricky, syrran och hennes kille, Anton och hans tjej samt Albin. Vi grillade lite och åt massa gott hela kvällen, spelade kubb och lite sådant som hör till. 

Sen har jag och Ricky suttit och kollat resor och vi har varit väldigt inne på ett hotell i Egypten men efter att ha kollat nogrannare så verkar det hotellet för sunkigt, så vi letar vidare. Vi planerar nämligen att åka utomlands i september när Ricky fyller 20år.



Länge sen sist

Nu var det typ hundra år sedan som jag skrev eller ens loggade in här, skönt iallafall att blogg.se äntligen fixar upp deras sida lite, väntar dock fortfarande på en app till android men det verkar ju aldrig komma tyvärr..

Har hänt mycket sen sist, har fått jobb under sommaren och eventuellt längre om jag vill det, jag och Ricky har kollat en massa på resor, min midsommar var hur bra som helst och sen skrev jag aldrig någonting om hur tävlingen gick. Som sagt det finns mycket att skriva om så får skriva ihop en kort resume om det i nästa inlägg :)

Tänkte bara skriva några rader för att visa att jag fortfarande lever typ ;)

9 juni -12

Ligger i sängen och tänker igenom så att jag har allting med mig till tävlingen, är iofs bara en P&J så inget större men inge vidare ifall man skulle ha glömt någonting.
Har inte tävlat eller hoppat någon riktig bana på över något år så det ska bli kul och se hur Jacki sköter sig, om han är lika klockren som förut när vi tävlade regelbundet.
Hoppar inga höjder alls utan startar mer för att känna efter hur han är, han är inte i super kondition tyvärr.

Får även träffa Lina och Sessan igen, länge sen jag såg nån utav dem nu så det ska bli riktigt kul! 


Hårdträning! Regn, regn, regn och regn

Var med Ricky när han testade en ny magövning på gymmet för någon dag sedan. Såg ut som en riktig mördarövning. Men den ser faktiskt riktigt bra och häftig ut. (: Enligt honom så får man en "atletisk snygg kropp" av hängövningar.

För övrigt så är vädret ute värdelöst, spöregnar och stormar enormt mycket. Hästarna fick gå in redan efter 3timmar ute, båda stod och skakade massor när de kom in i stallet, de blev lite ompysslade och Jacki fick dubblatäcken. Han är så känslig mot kyla ):

RSS 2.0