kaktus (:

Älsklingen vet vad jag gillar, häromdagen när han hämta mig utanför skolan så hade han med sig denna ursöta kaktus som dessutom kan bli jättestor ((: nu gäller det bara att hålla den vid liv. Förövrigt så hatar jag det här jävla vädret, två steg utanför dörrn o man är genomblöt. Usch !

<3


4/4 -12 Förlovad med världens finaste och underbaraste ♥
Nu och föralltid så kommer dessa fina ringar att sitta på våra fingrar, känslan är helt omöjlig att beskriva.
Kan inte bli lyckligare än vad jag är nu, har en underbart perfekt fästman som jag älskar utöver allt annat ♥

Tsunami varning - Hoppas de inte blir en repris från 04


Hemma igen

Tillbaka i Sverige nu efter en helt underbar vecka utomlands, haft hur mysiga stunder som helst med Ricky.
Hyrde bil och åkte runt på nästan hela ön, åkte på vägar högt upp i bergen i jämnhöjd med molnen, stått längst ut på en hög klippkant utöver havet och ätit en massa god mat, ridit kamel och bara gjort precis allt som vi kände för.

Kameran börjar ge upp nu, efter många tuffa år tillsammans så strejkar den totalt nu. Så bilder får vänta tyvärr, har dock några få jag kan bjuda på och yttligare några som jag snott från Alx. Det får duga tillsvidare (:






Costa Calma, Fuerteventura

Engaged to Ricky Reilander!! ♥


12 timmar !

Om tolv timmar så sitter vi på flygplanet, så mycket vi längtat efter det här så känns smått overkligt att det är imorgon. Ska bli riktigt underbart och välbehövligt :) Att få åka utomlands med min prins känns så sjukt härligt, underbart och bäst. Något som jag aldrig kommer glömma ! Gå hand i hand på stranden <3 längtar

RSS 2.0