Bra j*vla less !

Att få hjärtattack så fort mobiltelefonen ringer hör till min vardag. Paniken innan jag hinner se på displayen vem det är som ringer är obeskrivlig..
Förstår inte hur en enda person kan orsaka en sån rädsla, förstår inte heller hur hjärtat kan slå så hårt att det seriöst gör ont, att på bara nån sekund så har händerna börjat skaka och huvudet är helt tomt..
Förstår inte hur det har kunnat blivit såhär, det blir ju nästan bara värre nu när det egentligen borde vara bra ? Är ju flera år sedan, allt är ju egentligen bra det vet jag ju själv, dock verkar ju inte riktigt kroppen ha förstått det än..
Ja, jag måste skriva av mig ibland ni får stå ut med mina emo inlägg lite då och då helt enkelt, lite för ofta nu på sista tiden bara tyvärr.
Är väl bara 1 som egentligen fattar vad jag skrivit men aah, ni andra

Det var den julen

Hoppas ni alla hade en bra jul, det hade jag iallafall.
Den firades som vanligt med största delen av släkten, för att inte ha önskat mig något så fick jag en hel del fina saker också, tomten kom på besök även iår, De verkar som att de vuxna uppskattar tomten lite mer än oss barn (; Kul var det iallafall att se två gubbar krypa runt på golvet under granen, både tv och bokhylla höll på att välta, hahah underbart :')

Sötnosen kom hit en stund på morgonen och han kom även hit sen på kvällen också, förgyllde dagen lite extra.. Nu ska jag hoppa in i duschen för att fixa mig och ta mig vidare till Gimo, Alx och en tom lägenhet (;


Nån hade visst varit snäll (;

-


Sen lite olika piercings som bara är så sjukt snygga, hade alla passat mig så hade jag haft alla, men sån tur har jag inte, tyvärr

Hej, Hästtönt :')

Företaget sålde riktigt bra igår, bara för att jag ragga kunder (; haha nejdåå alla vi var lika grymma.
Skrämde livet ur mig själv och Sara sen när vi åkte hem, körde liiite för fort och missade infarten så fick tvärstanna, så all snö på taket bara rasar ner över framrutan och båda vi två skriker som galningar, innan vi börjar asgarva, haha trodde ju vi skulle bli påkörda innan vi fatta att de var snö, hahah

Jag och hästen ska bli dressyrtöntar kom vi fram till idag btw ! ååh vad jag älskar honom min fina arab
Gick som en gud under hela passet, att han efter 4år fortsätter att imponera ! fyfan har sagt det förut och säger det igen, såhär bra har det aldrig gått under ett dressyrpass någonsin, inte ens i närheten♥ love


Sötnosen när han bodde på GRK, lite mindre än 4år sen - tiden går sjukt fort



4 dagar kvar !

Nudlar till frukost, otjock jag är !
Nu byta om och dra mot Alunda, fixa det sista innan vi ska vidare och sälja i Östhammar..

dadadaaam! Min blogg är sämre än vad den någonsin har varit - check !
Kan inte bry mig mindre heller men vafan, allt det här bara för att jag ska kunna roa mig på fritiden jue (;


Det är då de här som jag driver företag med, Fullt normala allihopa - helt klart !

Sometimes, you gotta pretend everything's okay


En typisk söndag

Legat i sängen/soffan hela dagen idag, haft sällskap och killen så har bara varit mysigt men endå, det är så typiskt söndag så man blir ju bara less.

Red en sväng med, fyfan så underbar ponny jag har, ändra över och bli dressyrmupp nu när han är såhär härlig att rida ? nääh men fyfan vad jag älskar honom när han är på såhär fint humör.

Nääh, nu ska jag göra lite uf.. Slippa klagomål (y)

test !

Wohoo, verkar som att de går att blogga via mobilen trots allt ;) Faast det är inte lätt, dumt o göra en app för android oxå o inte bara iphones ! Ska bilder funka så måste jag först lägga in de i ett galleri för att få in det i inlägget, går inte o ladda upp de direkt i.. Cp.. JulklapparNa börjar bli klara nu, har typ fixat till alla, stolt tjej :')

- ett snabbt inlägg såhär på kvällen -

Hur kan man leva med att ha gått förbi någon som blir misshandlad, stanna till och kollat och fått ögonkontakt med offret för att sen kolla åt sidan och gå vidare precis som om man inte har sett något ?
Hur kan man vara så känslokall att man vänder ryggen åt någon som verkligen behöver hjälp, vända ryggen och gå runt hörnet för att sen veta att där runt hörnet så fortsätter en misshandel, en misshandel som skulle kunna leda till att nån dör.
För mig är det helt ofattbart.

Tänk er känslan att stå upptryckt mot en vägg i en öde gränd, att inte kunna ta sig därifrån, det går en enda person förbi, kollar åt dit håll och ni får kontakt, du känner att nu äntligen kommer de ta slut, men då vänder personen sig om och går därifrån, den känslan gör att du bara vill ge upp.. 

Förstår mig inte på människor som klarar av att gå förbi medans någon liknande pågår, kan man inte rycka in själv så kan man ju ringa polis eller något liknade, att säga att man inte var inblandat funkar inte, har du väl sett det så är du redan inblandad.. fyfan sverige !

det känns perfekt

Jag kan verka galen som hänger här med dig
Men bara att jag har fått chansen betyder allt för mig
Du är glad, speciell
Du är min modell

Det kan låta knasigt, kanske bli förskräck
jag kan verka galen men de känns perfekt
Kanske verkar de jätte knäppt men då är de sant
du strålar och du gnistar
en slipad diamant

praktiken avklarad !

Då var sista dagen på praktiken avklarad, 8veckor, 2 hela månader på BR-leksaker på Gränby avklarat.
Shiit så snabbt tiden har gått och gud vad jag har trivts, urhärliga människor som jobbade där, kom verkligen in i gänget och nu är det slut.. Delade känslor.. Visst är det skönt att få jullov och så, men kommer verkligen att sakna praktiken oxå.


Fick presenter av de gulliga som jobbade där med, presentkort på H&M, godis och lite annat smått ;)

Godmorgon

Sitter och pillar med en ny header, den ovan är ju hur gammal som helst så har tröttnat på den.. Får se hur långt jag kommer, har lix ingen fantsi alls.

Faktiskt fixat två julklappar oxå, haha det är ju ingenting har verkligen panik över det här ! varför ge varann massa saker som ändå inte uppskattas ? jag gör f*n hellre något kul för pengarna istället som båda tycker är kul än att lägga ut pengar på något som man inte ens vet om den andra vill ha..

Fick besök av tre killar igår på kvällen med (;
De kom över för att fixa mina högtalare på bilen, haha men hade inga kaplar som gick dit det skulle så de fick ge upp, men alltid trevligt med besök från gimo och örbyhus (;
Kusinen ska dra kablar till mig i bilen sen någon dag när det är ljust ute, dåligt snäll han är ((:

pojken kom ju såklart på kvällen med, har inte sovit själv mer än 2-3ggr på flera veckor.. Älskar det !

Nu stressa sönder för att hinna till praktiken, byee

-

cp vad ont i magen jag har. hejdå

Jag kan se dig även om jag blundar

Drog och bowlade igår på kvällen med Ricky, Syrran och Alx.. Vart en fin dikeskörning redan efter 1km, sen höll vi på att sladda in i både bilar och husväggar (; haha det är kul med vinter !

Ska ner och käka en väldigt sen frukost nu eller om de blir lunch, sen ska jag vidare mot GimoRK för att se om de hittat på någe kul på deras julshow iår eller om den är precis lika tråkig och folktom som tidigare år (;

heeeest

Varit ut med hästen idag, det var verkligen allt för länge sedan. Nästan glömt bort hur mycket jag verkligen gillar honom, även hans hyss som att bita tag i/suga på min krage på jackan, slita av mig mössan, det gör honom bara söt. Nej nu ska jag inte sitta och skriva någon kärleksförklaring till kräket :')
Fick med mig syrran ut så fick lite sällskap, vilket hästarna gillade massor de också, småtaggade båda två så de halkade ikapp på den hala vägen.

Nu ska jag ner och försöka äta något, min mage känns mysko.. krampar och har sig:/

Du vet att det gäller allt

Det är ju alltid kul när folk tror att man ljuger, herregud.. Trodde faktiskt inte så om er, men är egentligen inte så förvånad.. Vad hade jag förväntat mig lix?

Ska även lösenordskydda bloggen, är ju bara idioter som läser som bara misstolkar allt och tar allt så seriöst, men ska inte vara så töntig även fast jag vill, låter de som inte har något liv ha något att snacka skit om så blir det också nöjda.. Lite så vi jobbar..
Och nu är hela inlägget redan för emo så vi kör ett snabbt avslut, Ska göra dagens goda gärningar nu.. puss♥

All hope is gone

Fredag och jag är hemma från praktiken, huur skönt som helst
Ska snart ta mig till Gimo för att vara med killen en stund innan det blir bussen in till stan, konsert som väntar (;
Hardcore Superstar, kan inte påstå att jag lyssnar på de mycket eller knappt något alls, men vafan.. de är ju faktiskt bra satt ja..

Har förövrigt världens sämsta hårdag, men det får jag lösa senare, orkar inte sitta hemma längre nu så vi hörs sen nångång när jag känner för det igen..

-

shiit så statistiken är hög fast jag inte har skrivit på jag vet inte hur länge, helt sjukt
Var ut och firade Alx litegranna i lördags och annars så har det inte hänt så mycket mera, uf-företaget kan ju i stortsett hänga sig ! vill inte, orkar inte med de, tycker inte det är kul längre ! fan..


Bjuder på en bild på mig och födelsedagsbarnet i lörsdags (;

RSS 2.0