Några skrapsår rikare, både jag och hästen

Red Jacki idag, underbart höstväder att rida i..
Han var dock väldigt taggad men samtidigt ovanligt sammarbetsvillig, körde massa galopparbete och då börjar han bocka och hoppa rakt upp i luften och lyckas komma i obalans och typ fälla sig själv så vi går omkull, trodde ett tag där att de skulle bli en kullebytta för oss båda men det klarade vi oss ifrån, han flög upp hur fort som helst och går omkull yttligare en gång och då kastade jag mig av, då han rullade över på sidan sen innan han skulle upp, så glad att jag inte hade benet emellan.. Ibland är de bra att man slänger sig av utan att tänka efter en extra gång.
Skrapa upp mulen lite och knäna gjorde han oxå skrutten, jag händerna och armarna..

Måste ha sett kul ut för de som stod på gården intill och såg vad som hände, fina märken i den leriga grusvägen blev det med (;


Bra snygg häst har jag iallafall !

Jag har hört att du träffat någon, hört att hon är allt jag inte var

Jag faller för fel personer, säger för mycket till de som jag egentligen inte borde säga ett ord till.
Har svårt att släppa taget om vissa, men har en tendens att stänga ute de som bryr sig.
Trivs som bäst sittandes själv, men skulle kunna göra allt för sällskap.

Skulle jag få en önskan så skulle jag veta exakt vad jag skulle önska mig.


Sen har mitt abonemang cpat sig, ringde och ändrade det och nu är hela skiten spärrat så ringde upp igen och då hade hon inte ändrat iallafall även fast hon sa att hon skulle det, och mitt står på ett företag och såklart så jobbade de enda som kan fixa det där inte idag så måste ringa upp och hoppas de kan lösa det imorrn..

Fascinerande sen hur en enda person på en kväll lyckas prata med fel person om fel saker. om mig. Straffad direkt för att jag engång vågat hoppats

-

f*n vad vissa personer kan förstöra för en bara genom att öppna munnen !

Gör om, Gör rätt

Varför köpa saker som visar vilka dagar man kan bli gravid enklast för ?
Man ligger väl ändå med sin kille/tjej varje dag ?

Iallafall om man vill bli gravid, eller ?

29 okt -11


Alx försök till att skissa en pudel blev rätt misslyckat, blev en pudel med kycklinghuvud och världens näbb.. fyfan va kul det var, skrattattack gånger tusen.
Tanten är söt iaf (:


En söt liten sak


Hunden på praktiken är bara för söt och liten, Geisha (:

3. En sak som aldrig får hända

Inget går som planerat nu känner jag, En idiot i klassen som jag desutom har UF-företag med har inte gjort de lilla vi krävt av henne inte ens när vi har gjort 90% åt henne så har hon kunnat gjort de sista 10% så nu får vi inte stå o sälja på Gränby pga henne.. Och hon ska vara VD, fan heller !

Ledig idag, hur skönt som helst och funderar på att åka och köpa godis snart och hämtpizza till middag, ååh tjockis jag är(:


Kör vidare på listan i samma inlägg för orkar inte publicera två (;
Men något som inte får hända, det är väl att någon utav de som står mig nära skulle dö alldeles för tidigt eller att något allvarligt skulle hända dem.
Kort och enkelt

27 okt - 11

Blåmärken på hela benen och på handlederna, jag visste inte ens att man kunde få blåmärken där, men tydligen.. Praktiken är hårdare än man kan tro.

Bara jag som stör mig på folk i min ålder som skaffar tjej/kille och skriver jag älskar dig och älskling till varandra efter bara en dag tillsammans?
Ni får kalla mig avundsjuk om ni tycker det, men är långt ifrån avundsjuk tycker bara det är patetiskt och oseriöst..

Emo band..

Lyssnar man på kent så är man värsta emo, svarthårig, sönderskurna handleder och gråter sig till sömns..
Kul att höra såna kommentarer när man säger vilken musik man gillar.

Jag är ju en helt vanlig tjej som råkar tycka dom är bra, vilket alla verkar ha något emot, utan att de ens har hört någon av deras låtar  ! irriterande

Känner att uppdateringen suger, men ska bli en förbättring snarast. 
Godnatt ♥



Godnatt

Efter en tio timmars arbetsdag så är jag helt död..
Min rygg skriker efter massage och mina fötter något liknande.. Sängen är ovanligt skön måste jag säga !

Godnatt upp igen om några timmar och kanske ännu ett tio timmars pass.. fyfan
Men får ju lediga dagar för det, faast pengar hade ju inte varit helt fel att få ist (;

2. Favoritbilder jag tagit

Okej, blir väldigt svårt då jag lägger över alla mina bra bilder på andra minneskort och hårddiskar så har inga kvar på datorn, bara de halvkassa jue (:

Men då skjuter jag upp det och langar upp bilderna sen när jag har tillgång till den andra hårddisken med (;


Vi ska alla en gång dö


1. Det här är jag bra på

Nu kör vi på med listan då, vart ju inte av direkt och har aldrig gjort klart en hel heller så nu jävlar ska det bli första gången..

Men okej, vad är jag bra på?
Jag är bra på att vara mig själv och att våga stå för vad jag tycker, är bra på att få min vilja igenom antingen genom att jag argumenterar mig till det eller på annat sätt (;
Jag ser även att jag är bra med hundar och bra på att få det i min omgivning att skratta, Jag är även sjukt bra på att skjuta upp saker i sista minuten men det är ju något negativt bra men endå(:

Aja, jag är kass på att komma på vad jag är bra på.

Ett nära möte med ett vildsvin

Nyss hem kommen från Östhammar var där och hängde med lite bilfolk, skulle bara dit en snabbis men fastnade där i flera timmar.. oops
Träffa nya människor är alltid kul, speciellt när man träffar personer som är härliga och faktiskt är så som man vill att de ska vara, blev dock lite besviken där ett tag.. menmen livet går vidare (;
Fick dock höra igen att jag inte såg ut som 18, utan yngre.. Ogillar

Sen när jag körde dit så var jag bara milimeter från att köra på ett vildsvin, kör på som vanligt på vår grusväg i mörkret, ser något stort,läs enormt, kliva ut framför bilen, tvärbromsar och den springer över vägen och jag trodde verkligen att jag skulle köra på den på passagerarsidan, men jag och bilen klarade oss, fick bara en massa stenskott och lerstänk på bilen när vildsvinet stack därifrån i panik..
Behöver jag nämna att jag fick hjärtattack, är ju som att köra in i berg.. tror jag toucha bakbenet på den, kändes lite så men inte säker, syns inget på bilen så aah (:


De är större än vad man tror

Gaaalet

Fyfan, gjorde något jag aldrig någonsin trodde att jag skulle göra i hela mitt liv..
Hade någon frågat  mig för ½ år sen så hade jag aldrig tackat ja, men det kan ha varit det roligaste som jag någonsin har gjort..

Det var en hel del folk som ville se, dock så vart över 100st utstänga under andra visningen pga att det vart för mycket folk i lokalen, och då hade vi redan haft en visning två timmar tidigare..

Fler bilder kommer oså kommer vid ett senare tillfälle, drygt att hemgången inte vart som tänkt bara..

Lista

1. Det här är jag bra på 
2. Favoritbilder jag tagit  
3. En sak som aldrig får hända! 
4. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför? 
5. 10 saker du inte visste om mig 
6. En låt som påminner om ett härligt minne 
7. Min favoritsport
8. Vad som får mig att må bra 
9. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg, ledsen och glad  
10. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det 
11. Något jag vill göra 
12. Någon jag vill träffa igen 
13. Mitt motto 
14. Någon jag träffar vardagligen
15. Hur mina vänner beskriver mig 
16. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år

Dock gör jag ju aldrig klart listorna, men man kanske skulle prova..
Nu när jag har praktik och allt, mina dagar är ju inte allt för händelserika så.

19 okt - 11

Den här dagen har varit speciell, först är jag nere i deras lager helt själv i en stor källare och hör någon busvissla och jag är ju tjejen som är livrädd för allt så hann typ smått dö där ett tag, men de var tydligen så det lär när butiken ringde ner till en.. Lärt mig det med (;
Sen åkte jag ner själv igen, stod och plockade upp varor och då slocknar lamporna och det var kolsvart, fick känna mig fram efter en lampknapp i den gigantiska källaren, såklart var den längst bort i hörnet.. Aja, gillar inte källarlagret.

Sen har jag sprungit till bussen i högklackat och genat i backar  och höggräs, måste sett bra fult ut men aah, hann med bussen iallafall och det som var huvuvdsaken (;


söt arabponny :')

Varm Choklad <3


Har typ blivit beroende av varm choklad igen, extra gott nu på hösten när det är mörkt och kallt ute. Min drog för tillfället :')

Dagens små händelser

Praktiken rullar på, känns redan som att jag kommit in i det mesta redan efter två dagar vilket är hur skönt som helst och de jag jobbar med är urtrevliga.
Fick åka ner i källaren idag och leta grejer i deras lager där nere, gick smått vilse körde in vagnen i allt som gick att köra in i, hissen hängde sig osv.. Kändes lyckat folk bara skratta åt mig.
Sen gick brandlarmet så fick fösa ut kunder och sen stå ute i regnet typ en halvtimme.. frös ihjäl.

Körde en bussdejt med Jennie hem sen, testade lite skor och skärp inför fredag.. Börjar bli lite nervös nu när jag tänker på det.. Ska även fixa med skorna då det var förstora samt gå in dem lite så jag inte ramlar eller liknande på fredag, var ju inga låga klackar precis (;

Känner mig verkligen onyttig när jag pratar med mina kompisar, de tränar, springer, är ute och går och äter nyttigt.
Jag tränar inte alls, äter massa och fikar 2ggr om dagen och kanske 3 på helgen.. fyfan, borde väga sådär 40kg mer egentligen, fast skönt att äta och inte gå upp (a)

Första dagen

första dagen på praktiken avklarad, bara 8veckor kvar nu (;
men det var kul, tiden gick fort iallafall så ska nog kunna överleva trots att jag måste ha jordens fulaste tröja på mig.
Måste även färga om mitt hår, det är nästan svart i fram, alltså den färgen jag ville ha när jag färgade men sen är det fläckit och mycket ljusare.. Ska köpa hem färg och försöka hinna med och färga i helgen..

en mer rättvisande bild(klickbar) på hur färgen ser ut i verkligheten typ, syns verkligen att det behövs färgas om..drygt.


Första testbilden med mobilen uppe i stallet, förvånandsvärt bra kamera :')

Lite höstnytt

sorry för dålig uppdatering men har suttit och lekt med min nya mobil som kom igår, den vill inte alltid som jag vill men oftast (; Men bättre nu när jag fattar mig på den lite mera. 
Färgade även håret igår, ser  trött och förjävlig ut så kan inte bjuda på en bättre bild än den här  men man ser färgen iallafall.


fast den är inte riktigt så svart som den ser ut på bilden, eller jo, det beror på ljuset (;

Lovar en bättre bild senare.

en tripp till thuns med en underbar

Efter skolan så åkte jag och Alx till Thuns, efter många tvekanden så hittade vi dit och det är riktigt mysigt att åka bil och äta godis samtidigt faktiskt.
Hittade det jag ville ha, en vinterjacka, ett par ursnygga höstskor som jag är helt kär i, ett par hemma mysbyxor, underkläder och världens bästa hårspray.
Blev även bjuden på middag efteråt, snäll vän jag har ♥



Skorna, fast det är bra mkt snyggare i verkligheten


Mysigt att åka bil i mörkret med en bra vän, sen så ökar det som hänger i min bil mysfaktorn rejält faktiskt :')

och så var det där med rubriker.. Såå inte min grej

ååh, min mentor är typ världens bästa, fick guldstjärna och allt av henne.. Bra söt !
Hade bara mentorssamtal idag sen hämta jag upp Alx vid bussen, drog runt veterinärstationen och sen vidare hem.
Red två söthästar mitt i stormen men de skötte sig super trots all blåst, fick tillochmed Alx att hoppa lite med Jacki (;

Sen resten av tiden så har vi fikat och planerat inför knut, skissat upp lite och kikat runt och spåra även in på gamla barnfilmer..
Var det bara jag som älskade " Den modiga lilla brödrosten "



Nostalgi ! när jag efter mycket sökningar kom fram till vad filmen hette.. fyfan minns hur jag satt framför soffan och kollade på den om och om igen.. Bra härlig !

13 oktober

Inte helt fel att vara ledig idag, ska om någon timme åka och möta upp Alx och sen rida.
Får bli paddocken den här gången, vill inte rida i skogen när det är älgjakt kanske inte slutar så bra då, sen behöver båda hästarna ett pass där med så.
Gud vad kul det ska bli att rida med sällskap igen, ska ladda på kameran så kan jag ta med den i jackan så kanske de kan bli några nya bilder, var ju ett tag sen så (;


Sommarminnen :')

-

Jag dör hellre stående än att leva på knä

Inte långt kvar, inte långt kvar alls

Studentmössa beställd
Känns både bra och dåligt, var så stressad för hade ett möte på banken efteråt så missade och gjorde lite fel men tur att man kan gå in och ångra nu i efterhand.. Men känns asbra att studenten närmar sig och det med stora steg.

Nästa vecka är det 8veckors prakik sen jullov sen vårtermin med massa studentskivor, kryssningar och en massa roliga saker sen är lixom min tid i skolan slut.. Lite läskigt att se det så faktiskt.

-

Att försöka glömma någon man älskar,
det är som att försöka minnas någon man aldrig träffat.

f*n

Suttit i flera lektioner med att bygga upp en hemsida och nu kommer läraren och säger att vi skippar det, att det räcker med att vi skissar upp den på ett papper.. Behöver jag ens säga att jag fick världens utbrott på honom ! f*n vad jag hatar den läraren !

Sen allmänt less på klassen, varenda jävel satt med sina iphones och spelade exakt hela dagen, de kunde inte ens lägga ner moilen när det skulle äta.. Gammalmodig tjej kanske, men vafan.. Man kan vara social irl också vilket typ alla har glömt bort ! bara datorerna eller mobilerna hela tiden.

Bara så att ni vet

PROMENADER
Om promenader är så himla sunda som alla påstår, så skulle ju brevbäraren praktiskt taget vara odödlig.

SIMNING OCH ATT ÄTA FISK
Valen simmar hela dagarna och äter bara fisk, och den är tjock som fan!

MOTION ÖVERHUVUDTAGET
Kaninen springer och hoppar hela dagarna, men lever max 5 år.

SLUTSATS
Sköldpaddan springer inte, hoppar inte, kommer alltid sist, rör
sig nästan inte och lever i 150 år, så för f-n 
Slappna av!

Droppen urholkar stenen inte genom sin kraft utan genom att ständigt falla


En mysig höstpromenad


Varit ute och gått med de här små filurerna nyss, de små lurvbollarna :')

Jag kan verka galen, men de känns perfekt

670 kronor fattigare men hundra hemligheter rikare ♥

En massa bilprat och annat som hör till

Det tog sådär ½år för mig att bränna min egna skiva till bilen, men nu är det gjort och flera ska brännas för nu ska all favoritmusik in i bilen, förutom alla skivor som redan ligger där har för många så får inte plats med fler så det är nästa problem att lösa, får slänga ner de i alla fack i dörrarna tillsvidare. Älskar att jag har bra mycket onödigt i min bil, kajalpennor, hårbortagningsrullsak till kläder, kamera stativ, en enhjuling hade jag där med för ett tag sen, klackskor m.m

Kastat in ficklampa, isskrapa och borste i bilen med och snart tjatar väl mamma på mig att lägga in en minispade också. Är förberedd på vintern och oplogade vägar redan nu iallafall, förutom vinterdäcken då (;

Och nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå lite fortare så jag kan få åka iväg nångång och måste tanka bilen idag, första gången på mitt kort (har ju alltid tankat på mina föräldrars OK-kort tidigare) det kommer svida att se hur många hundra som försvinner från mitt nästan redan tomma bankkort. 

Saknar sommaren, åka sommarbil och den ljumna vinden i håret och det härliga brummandet, tänk att åka bil kan vara så härligt egentligen.

Håkan Hellström


Man kan ju inget annat än att faktiskt hålla med om att det ligger något i det han säger.

7 oktober

Turen på museet var helt okej, lekte lite lekar och så, sen sprang vi i regnet för att hinna till bussen eller ja, det andra skulle ta bussen hem, jag stannade och kollade lite på stan, träffade på Jennie och hennes kompis, galen humor det har, men sjukt kul att träffa de två iallafall. Sen sällskapade jag Morey vid station i typ 10minuter med, snäll som jag är (; Sen virrade jag runt uppe bland tågen igen, det där med tågstationer asså xd

Nu, hemma och har allmänt ont i knäna.. Kyla och dåliga knän går ju allt annat än bra ihop.. fan känner mig som en tant typ.

Btw längtat galet till imorrn redan nu, ska bli en efterlängtad kväll med de knasigaste och bästa vännerna, så glad att jag har dom ♥

Äntligen så har det löst sig

Efter att ha ring dagligen i två veckor utan att komma fram eller att få något svar så fixade det sig idag, så nu har jag fixat praktikplats, ska leka runt på br inne på gränby i 8veckor.

Den där känslan <3


Känslan när man själv väger under 50kg och är mer den typen som kryper under än att hoppa över, att då kunna få ett djur på 500kg muskler att hoppa åt en, Det är lite som att kunna flyga för en stund. Love ♥

UF

Nu jävlar börjar företaget rulla på, tjejerna som satsar vettuh
Det här kommer att bli bra, är astaggad på att börja sälja.. Vill göra det nu direkt.


4oktober

Ibland så gör man saker som man sedan ångrar, men om man fortsätter att göra det sakerna så borde det väl betyda att man endå på något sätt vill göra det ? Ska man då behöva ångra sig om det nu är något som man vill ?

Var på UF-kickoff idag och efteråt så träffade jag en riktigt söt människa, vi gled runt med bil inne i stan nån timme innan jag tog bussen hem, fan att det ska finnas så härliga personer och att jag känner dom, överlycklig tjej.

Vill så gärna hoppas på att det blir som jag vill, så som jag hoppas på men jag vet, vet att det inte finns någon chans för att det kommer att bli så som jag vill. Det känns hårt

Äger den knasigaste araben i världen <3


Men han är också sjukt söt och charmig :') K Ä R L E K ♥

4dagars ledigt, inte helt fel :>

Ledig från skolan idag så förutom att jag ligger och hostar sönder så känns de jäkligt bra, 4dagars ledighet är det inge fel på alls.
Ska försöka med att rida båda hästarna idag med, i första hand Lillen eftersom Jacki fick ett pass igår.. Får se hur mycket hostan går över till senare idag..

Det är både tråkigt och jobbigt att sätta igång två hästar själv, har iofs allt jag behöver, bra uterittsvägar, stor paddock, hinder osv.. Men att varje dag gå upp i stallet själv, pyssla och sedan rida själv det blir tråkigt..
Hade jag haft sällskap iallafall 1gång i veckan så hade det varit roligare helt klart, det är det som är fördelen med att ha hästen uppstallad någonstans.
Men samtidigt, det är bland det skönaste jag vet att få vara själv med hästarna.


Nu till hösten så ska vi försiktigt börja med körningen igen efter olyckan
Hoppas det funkar då det var något som Jacki tyckte var riktigt kul och det var bra härligt
Sen är han riktigt söt som körhäst :')

We can't please anyone.


-

den människan som kan ge mig ett extrajobb här i närheten
den skulle jag kunna ge vad som helst till


Sen efter att inte ha ätit på flera dagar så unnar jag mig chips, dipp och en massa cola ♥
Måste ju fixa upp de kilona som jag tappade lix (;

-


RSS 2.0