Från och med nu...

Man kanske ska ta tag i bloggandet igen nu när man har huuur många timmar som helst över på vardagarna då Ricky har gått och fått jobb så numera sitter jag själv i Gimo om dagarna förutom när jag är ute o sällskapar mig med Alx eller något liknande.. Känns dock ovärt när alla mina kära besökare har försvunnit men jag kan ju alltid hoppas att ni hittar tillbaka igen någongång.. Var ju så mycket roligare att skriva när så pass många läste menmen..

Jag gymmar på fortfarande går ifrån varje pass lika svettig och trött varje gång jag är där, gör ordentligt eller gå hem typ!! 4 dagar i veckan så är jag uppe på gymmet och trängs bland idioter med Alx..och Ricky o Ralle såklart.. 

Arbetslös och har redan tröttnat på det, Arbetsförmedlingen kan hänga sig! Idioten jag pratade med kunde inte ens prata svenska och det tog 1½timme för han att skriva in mig.. HALLÅÅÅÅ, det tog kanske 20min för alla andra.. Jag och min tur som vanligt..

Men från och med nu så kommer jag uppdatera ständig här igen (:



KRETA !






Evigheter sen sist

Över en månad sen jag skrev sist och kan meddela att jag verkligen inte har någon blogglust alls. Men har hänt en massa sen sist.

Jag och Ricky har varit i Kreta vi har även varit tillsammans i över 10 månader men det känns som om jag känt honom i hela mitt liv ♥
Jag har varit uppe på GRK några gånger och insett att jag faktiskt saknar tiden när Jacki stod där, har även ridit min kompis foderhäst en sväng i ridhuset. Guud vad jag vill ha en stor häst, jag vill börja tävla igen!
Jag har också köpt gymkort och börjat gymma på riktigt, 4dagar i veckan så är jag och Alx uppe på gymmet och ger allt, men jag måste verkligen säga att det faktiskt är skönt och något som jag faktiskt ser framemot om dagarna.
Vi har köpt två små söta kattungar, jätte mysiga även fast de just nu springer runt som galningar och terroriserar.

Aa, det var väl lite av de som faktiskt hänt medans jag har varit oaktiv.






 

RSS 2.0