Några saker ni kanske inte visste om mig

1. Att jag varit hur blyg som helst, sa aldrig ett ord till någon förut. Satt jämnt tyst och hoppades på att ingen skulle fråga mig något så att jag skulle slippa prata.

2. Hade hur bra kondition som helst för några år sen, sprang och sprang och blev aldrig trött, var bland de snabbaste i skolan både i spåret och på banan.

3. Följer upp spåret på de ovan, var vältränad under den tiden med, hade magrutor som syndes utan att jag behövde spänna magen

4. Har världens finaste vänner

5. Har världens beslutsångest över om jag ska sälja båda hästarna eller ha de kvar tills jag flyttar hemifrån, känns ju mer rätt att sälja då jag inte har någon tid över till de i veckorna, men sen så är de ju bland de bästa jag har.

6. Är helt kär i Kents texter, kan ligga hela dagar och bara lyssna på texterna

7. Har den pojkvännen som alla önskar sig :')

8. Har bestämt vad jag vill ha för tatuering, den ska göras snarast !

9. Att jag har gått en modevisning i Uppsala

10. Att jag verkligen är sjukt lat, skjuter upp allting in i det sista och tycker att allt är jättesvårt när det gäller skolan. har pluggat sönder för de betygen som jag har nu medans de andra bara verkar glider med och få lika betyg !

11. Har massvis med kläder i min garderob som jag aldrig har använt och förmodligen aldrig kommer att använda.

12. Har för några månader sen insett att livet blir det man gör det till ! har slutat ligga hemma och deppa sönder och börjat hänga med ut på saker istället, har helt klart börjat må bättre än vad jag någonsin tidigare har gjort.
Har en viss person att tacka lite extra mycket för det ♥

<3


Har världens underbaraste pojkvän ♥
Skulle slänga upp ett väldigt försenat inlägg om helgen men skippar det nu då det inte är aktuellt eller ens intressant vid det här laget. Men kan iallafall nämna att älsklingen red i helgen, jävel på att vara duktig (:
Satt bakom honom när vi red i skogen sen, var sjukt mysigt att sitta och hålla om honom på hästryggen.

Bloggen får lida då jag har fullt upp med annat, Den stängs nog ner inom en snar framtid !

-

Håller tummarna och väntar på att klockan ska bli 14.00, svårt att inte tänka på hur hunden har det hos veterinären, ligger i en bur och får massa mediciner, hon åker fram och tillbaka mellan buren, undersökningsrummet och röntgen. Snutten är ju ledsen och känner sig ensam där borta ):
Hoppas verkligen att hon blir bra och kan få komma hem snart ♥


Ringleaders Holly Valance <3

Hunden ligger inne på Ultuna, har noll på alla blodvärden och har alldeles för lite blod i kroppen, det ligger nu på 17 och sjunker det ner några till så måste det ge henne blod för att hon ska kunna överleva, problemet är att hennes kropp kanske inte ens tar emot blodet och då dör hon pga det.
Vi har iallafall beslutat att hon är värd att ge blod om det nu skulle behövas, flera tusen går till bara blod men det är hon helt klart värd !
Veterinären skulle ringa igen om hon skulle bli ännu sämre, annars så skulle vi få reda på hur hon mår imorgon vid klockan 14, Hon ska iallafall in på yttligare en röntgen nu, får hoppas att det hittar vad som är fel.

Hon är iallafall i rätt händer så borde känna mig lugn, men är så sjukt orolig för tänk om hon inte skulle klara sig.



16 januari -12

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu såhär undertiden som min sötnos är uppe och borstar tänderna (;
Skolan har börjat igen och är redan skoltrött, tur att jag har pojken och finaste vännerna säger jag bara, hade gått under annars. Sista terminen nu så bara att tagga studenskivor och kryssningar x1000, livet leker !

mobil inlägg; åt helvete med gårdagen

Gårdagen gick definitivt inte som planerat, kan gå in mer på det sen när jag sitter vid datorn. Men kortfattat om kvällen så var det skrik, bråk, tårar men oxå skratt och pusskalas senare mot natten. Tur att jag har underbara vänner trotsallt :)

mobil inlägg

Knutmasso och fredag den 13e kan ju bara ta och hänga sig ! Fanfanfan !

mobil inlägg

Just nu så sitter jag o snackar skit med syrran o Dennis på gymmet medans killen gymmar, ostark kille man skaffat sig btw, gaalet.. Lite sådär overkligt :) aja pizza nu ;) pusspuss

Början på ett underbart 2o12


I denna spenderade jag hela min söndagkväll med underbara människor, 42 gradigt vatten mitt ute i ingenstans, så avslappnande och uppvärmande så det är inte sant !
helt underbart

mobil inlägg

Ligger i sängen med älsklingen över mig, stackarn är helt slut. Skulle jag beskriva nyåret med ett enda ord så skulle det vara KALLT, men det var värt det, blir ett nyår att minnas. Blir myskväll hemma hos mig ikv, bada tunna med syrran, alx o killen :) perfekt efter igår.

RSS 2.0