Vad lever du för? - Kärlek

Vad lever du för? Vad är för dig det viktigaste i livet? Kan du nämna allt med ett ord? Det är såklart väldigt svårt, men jag tror att det finns ett ord som uttrycker allt på en gång. Ett ord där alla känner igen, sin längtan. Ordet är kärlek.

Kärlek kan vara så himla mycket och ha så olika betydelse från person till person. Vad är det första man tänker på när man hör ordet kärlek? De flesta tänker på sin kille/tjej.
Att älska och bli älskad tillbaka är det viktigaste, men är det verkligen så viktigt att uppleva kärlek med ens tjej/kille? Räcker inte kärleken från ens familj och vänner? För att kunna svaret på den frågan måste man nog ha varit kär själv, bara då kan man nog börja tänka efter.
Jag vet att kärleken är stor, men tror inte den är så stor som vi hoppas och vill att den ska vara. Vi behöver tro på kärleken, tro på att det finns något som är värt att kämpa och leva för.
Av någon anledning har vi fått för oss att vi kan bli odödliga och starka genom kärleken. Inget känns då omöjligt att uppnå och man kan utföra oväntade saker. Är detta verkligen det vi tror att kärlek är eller är det  något mer än de?
För samtidigt så vet vi att ingenting är så sårbart som kärleken. Kärleken hotas av svek, döden och lögner. Vilken man tycker stämmer mest, beror helt på vad man själv har varit med om.
Man kan säga att kärlek har många ansikten,  man ska bara lyckas välja rätt av alla dom, Men det kan man nog aldrig göra och det är nog en del med det hela.
Att allt är som ett spel och när man väl lyckas så är glädjen sjukt stor.

Hur upplevs kärleken? Vad är det för känslor runt om den?

Vi försöker ständigt komma ett steg närmare vår dröm om vad kärlek är.

Kärlek är när man fylls av en varm, glädjande känsla och man börjar se allt mer positivt.

Det pirrar i magen och allt blir så svårt men ändå så lätt i personen närhet och det finns inga gränser för vad man kan göra tillsammans.

 

Kommentarer
Postat av: Alex

Alltså... Kyssar <3 HAHAH :D (A)

2011-01-17 @ 21:11:41
URL: http://tasspuls.blogg.se/

Glöm inte att lämna en kommentar:

Ditt söta namn:
Daglig läsare? :)

E-postadress?: (Kommer inte att visas)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0