Sööndaaag

Det är söndag och även fast man är ledig så finns den där söndagsdepp känslan där..
Är helt seg i kroppen, skulle kunna lägga mig ner och sova någon timme, det regnar ute vilket gör att en mysig filmkväll inte alls skulle sitta helt fel.. 
En bra film, tända ljus och sen en filt och lägga sig i soffan, låter bra underbart just nu.. 

Men nej, hur skönt de än låter så ska jag ut i regnet och rida nu, han har ju stått allt för mycket även fast jag har varit ledig på kvällarna, Inte bra alls ! 
Ta tag i de här nu, Rida 5-6ggr i veckan från och med idag..

Både han och jag kan ju behöva komma ut lite mer så det blir nog perfekt, lite trisst och rida själv jämt bara, på samma vägar som vanligt och han blir rädd för samma saker.. Inte mkt variation men lite små härligt och rida i regn faktiskt (a)

Och att alla mina inlägg ska bli så långa ?!  haha nej, men rätt skönt o skriva en massa ointressant skit faktiskt ((:


Vår bitch till hund lekte som en galning löst med två golden i helgen, Sprang tillsammans flera kilometer och badade och höll på, Rätt kul att se att hon kan umgås med andra hundrar trots allt (;
Sen att den ena av dom har Windy attackerat flera gånger så var med lite risk vi släppte ihop dom, men efter att dom gjort upp lite så funkade de super ! (:
Kommentarer
Postat av: Sanna

Hundar brukar ju fungera bättre med varandra om man släpper dom löst, vår hund attackerar alltid andra hundar när hon går kopplad, men har aldrig gjort det när hon varit lös med dom, då kan dom ju trots allt ta avstånd ifrån varandra och gå undan om det är så..

Trodde du visste mer om hundar än sådär..

2011-07-03 @ 17:28:38
Postat av: Tessan

Sanna: Ja, hundar brukar fungera bättre ihop när dom är lösa på stora områden, Men våran hund gillar inte andra hundar alls, hon kan gå på hundar när hon är lös, det har hänt.. Dock så går hon aldrig på andra hundar i koppel så länge dom håller sig på avstånd från henne såklart.. En hund ska aldrig slänga sig och försöka attackera en annan hund när man möts gåendes på en gata om båda är kopplade.. Värre som eran gör då och kan attackera i såna tillfällen.



Men tillbaka till när de är lösa, visst de kan ta avstånd från varann, men de hindrar ju inte den andra hunden till att följa efter visst?



Tack för kommenteraren ;) Tycker dock ditt avslut var lite väl hårt.. Kan nog mer än du tror tyvärr

2011-07-03 @ 17:36:45
URL: http://tesssanss.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag har inte ens sagt att vår hund attackerar andra hundar!

Men om ni släpper er hund lös med andra hundar när ni vet att hon kan attackera så tycker jag det var oansvarigt gjort att släppa henne lös med dom.



Aja, visar ju bara va det finns för hundägare..

2011-07-03 @ 20:42:22
Postat av: Tessan

Sanna: "vår hund attackerar alltid andra hundar när hon går kopplad,"



Sen, vi släppte vår hund lös med två av våra kusiners hundar, vi släppte dom alla utan halsband så ifall de skulle börja bråka så skulle de inte fastna med tassar/tänder i halsbanden.

Skulle aldrig släppa ihop henne med okända hundar, men hon klarar av att vara lös bland andra hundar på tex träningar, då hon har fullt fokus på oss istället..



Sen tycker jag du ska lugna dig lite med dina avslut, Bättre och diskutera utan att döma ut varandra.. eller hur ? =)

2011-07-03 @ 20:53:36
URL: http://tesssanss.blogg.se/

Glöm inte att lämna en kommentar:

Ditt söta namn:
Daglig läsare? :)

E-postadress?: (Kommer inte att visas)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0