Gröönaaaan !

Vi skippar bilderna vaaa??!!
Haha, jag och Alx märkte att vi båda två ser lika förjävliga ut på bilder, så efter många försök till att se normala ut så gav vi helt enkelt upp.. Sorry ):

menmen, Var mysigt väder, sen åkte vi nån karusell och tror vi hamna mitt bland nån gymnasieklass, då han som skötte maskinen sa något sånt och alla skrek och vifta och vi bah: eehm... va, vadå gymnasium? xD
Sen hamnade vi mitt emot några allmänt läskiga killar med masker (a)
Sen höll Alx på att dra på en klot i trapporna upp till lustigahuset, hon faila iaf totalt (:
Sen så säger en som står vi oss "Skönt att de inte är sommarlov än, då har inte alla jävla bönder hunnit hit" - haha jag och Alx typ dog av skratt, men ta de som en komplimang kanske? - Kanske inte ser så bondig ut trots alls ;)

Hitta ett par underbara speglar i skrattkammaren, spinkivinkii sparris speglar (:


Måste även säga att bussresan hem gick sjukt fort och var bara så galet kul, prata massa minnen från när vi var små, sjöng gamla låtar och skratta tills vi grät.. Älskar vissa stunder i livet <3

Kan dela med mig av ett minne (a) - faast de kommer kanske i nästa inlägg, de var ju sött så måste dela med mig av de till er usgulliga läsare som bara ökar och ökar.. Glaad (a) meen ni är dåliga på att kommentera ):
Kommentarer

Glöm inte att lämna en kommentar:

Ditt söta namn:
Daglig läsare? :)

E-postadress?: (Kommer inte att visas)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0