En liten tripp till GimoRK

Gick upp tidigt imorse och åkte till stallet, lastade Jacki och åkte mot ridhuset. Första gången jag åkte utan pappa, men det gick hur bra som helst förutom att Jacki hoppat runt i transporten på vägen dit så han lyckades trampa på sig själv och även slå upp knät mot bommen så han fick en lång reva över hela knät, transportens sida var helt repad efter hur han viftat runt :( stackarn var nog nojjig eftersom han inte åkt på länge..
 
Gick väldigt bra att rida, han tyckte nog det var kul att komma iväg för han var pigg och jättekänslig, har han nog aldrig varit i ett ridhus förut. Red väldigt simpelt dels pga de med transporten och för att bara känna igenom ordentligt, checkade av så att allt satt typ som den förvända galoppen, ökingarna, fina jämna halter. Sen utöver de så jobba vi oxå med att ändra graden av samling, varierade mellan lång och låååg form till en lite högre form. Klockrena ponny !! 
 
Efter passet så tog jag av han all sin utrustning och släppte honom lös, snutten travade snabbt iväg några meter och sen slängde sig ner och rullade, ställde sig upp och rullade 3 ggr till ;) 
Det absolut bästa med ett ridhus enligt Jacki, som han älskar att rulla sig. 
 
Efter 3dje rullningen så var han inte så vit längre, min lilla skrutt :)
Kommentarer

Glöm inte att lämna en kommentar:

Ditt söta namn:
Daglig läsare? :)

E-postadress?: (Kommer inte att visas)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0