Detta ständiga skjutande och maktmissbruk !

Hur många hundar ska polisen kunna skjuta innan det händer något ? 
För mig är det helt ofattbart hur poliserna kan missbruka sin makt så mycket som dom gör, poliserna ska ju vara folkets trygghet, men det är nog många som mig som har tappat tillit för polisen. 
 
Sen att det oftast oxå ska vara dem s.k "kamphundsraser" som polisen lite extra gärna och lätt siktar sina tjänstevapen mot är ju bara helt vansinnigt.. 
Dem kan väl skjuta med bedövningspruta, borde vara lag på att poliser alltid ska medhava såna, tänk så många människor som skulle haft sina fyrbenta vänner vid livet fortfarande.
Sen borde poliserna öva prickskytte mycket mera, det ska inte behövas mer än ett skott för att döda en hund, (ja, är hunden aggressiv och gör utfall och är en fara för allmänheten så ser jag inget fel med det) för man ska inte behöva skjuta 10-20 skott mot en hund på några meters avstånd, tänk er en jägare, de kan skjuta ett vilddjur på långt avstånd och det bara med ett enda skott, så hur ska man kunna känna sig trygg när man behöver bli försvarad av en polis i ett hotfullt läge, om poliser knappt träffar stillastående hundar, hur ska dem då kunna skjuta och träffa en person som är typ en yrkesmördare ? Helt ärligt så skulle jag nog inte känna mig särskilt trygg..
 
Sen verkar det lite som att det har blivit lite till en "trend" att skjuta hundar nu dem senaste åren, känns som att det bara är för att dem ska visa vilken makt de har, "hej, vi skjuter era hundar och ni kan inte göra någonting" typ
 
Tycker verkligen att det är synd att poliserna ska missbruka sin makt, jag har faktiskt aldrig träffat en trevlig polis alla jag har träffat har varit uppkäftiga utan att ens haft någon anledning..
 
 
 
Aja, nog om detta nu, bara att hoppas någonting görs åt det här, för det kan inte fortsätta såhär, inte i Sverige ! 
 
Kommentarer
Postat av: Felicia

Kan faktiskt inget annat än att hålla med dig, det är ofattbart hur polisen kan bete sig så som dom gör och inte få dåligt samvete. Poliser som inte kan skjuta borde inte få bära vapen, det är farligare för omgivningen än vad det är tryggt! Braskrivet!!

2013-06-02 @ 08:08:40
URL: http://feliciaa.blogg.s

Glöm inte att lämna en kommentar:

Ditt söta namn:
Daglig läsare? :)

E-postadress?: (Kommer inte att visas)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0